*IP* s1.owncraft.pl:25027 *IP*
Witam,
mam przyjemność powiadomienia was iż nowa mapa jest w budowie, tak więc nie inaczej jak potrzebuje moda. Ogłaszam rekrutacje.
Aby wogóle mieć szansę na rangę mod prosze pisać:
Swój wiek:
Swoje cele:
Ile grasz w minecraft:
Co wiesz o pluginach:
Coś o sobie:
A potem odbędzie się trening na moda. Będę sprawdzał wasze umiejętności co do pluginów, wasze zachowanie itp.
No więc witam wszystkich
Wiek itp. to chyba taka formalność, bo sporo graczy mnie zna...no ale jak trzeba, to trzeba Nazywam się Janek, mam 12 lat, mieszkam w Lublinie.Nie pamiętam dokładnie kiedy zacząłem grać, ale już z pewnością te parę miesięcy minęło od wtedy.Chcę, żeby na serverze panowała miła atmosfera (i będe bił za spam -.-).Co wiem o pluginach...hm...nie wiem dokładnie jakiej odpowiedzi oczekujesz, ale znam "jakieś tam podstawy".Coś o mnie...i znowu nie wiem co mam odpowiedzieć.No to może powiem, że pasjonuje się grami komputerowymi (jestem w czołowym polskim klanie Need For Speeda, ogólnie mam chyba dosyć dużą sprawność komputerową [nieskromnie mówiąć]), interesuję się muzyką (gram na akustyku, mam z tonę płyt).No i chyba tyle...
Mój wiek to 12 lat, chcem aby ten server był opanowany, porządny i miły dla wszystkich graczy.W minecrafta zacząłem grać ok. od 11 miesięcy.
O pluginach wiem bardzo dużo np.umiem dawać działki,umiem zabezpieczać tereny, umiem zabezpieczyc terez np. sad aby każdy mógl z niego korzystać,umiem odejmywac działki no i dużo wiecej.Lubię porządek (co prawda nie jestem pedantem),nie lubię czegoś zaczać i niedokączyć : D to tyle chyba będę robić zmiany jak coś dojdzie
Ostatnio edytowany przez tomgpl (2011-12-10 22:45:35)
Nazywam się Jakub (kuba) i mam 11 lat. Mój cel to spokój na serverze i jego dobry rozwój. W minecraft gram dość długo (niepamiętam od kiedy). O pluginach wiem niewiele ale szybko się ucze i myślę, że w 1 lub 2 dni bym się z nimi uporał i wiedzial o nich wszystko. Coś o sobie: Raczej nielubię kłótni, lubię grać w gry komputerowe, często gram w piłkę nożną, a także inne dyscypliny sportowe któer także lubię, do gier często używam nicku ''smok427'' wiem że zaczeło się to od gry runescape.
Witam! Nazywam się Jasiek i mam 12 lat (większość graczy mnie zna). O pluginach nie wiem ogromnie dużo ale znam podstawy. Zależy mi aby ten serwer się rozwijał bo jest naprawde dobry. Często rozwiązuje problemy bo ich nie lubię W minecraft gram już długo ok 6 mies.O mnie hm. Nie wiem co chcesz dokładnie wiedzieć. Ale na pewno interesuje sie grami komputerowymi (grałem w wszystkie battlefieldy i na najsłynniejszych serwach) Lubie różną muzykę. Niedługo będę chodził na gitarę. I lubię grać w różne gry sportowe: kosz, siata itp. Także często ,,szlajam się" z kolegami po osiedlu. W minecraft gram dosyć często ok. kilka godz. dziennie. i to chyba by było na tyle... a byłbym zapomniał jakby brakowało funduszy na serwer to mogę pomóc ( mój nick to Jasmin678)
Pozdrawiam
Jasmin678